homeproductendownloadsnieuwsprijzensupporttrainingcontactover onsvacaturesonderwijs
 Manager | classroom.cloud | School | DNA | ServiceDesk | Notify

NetSupport School

versie 15.10.0002
Inleiding | Nieuw | Kernfuncties | Tablets | Andere mogelijkheden | Vergeleken | Bronnen | Systeemeisen
1 / 8

Inleiding
Naarmate het gebruik van computers en internet in scholen toeneemt, groeit ook de behoefte aan het beheren van de leerprocessen in van netwerken voorziene leslokalen.

NetSupport School stelt docenten en trainers in staat studenten in van netwerken voorziene leslokalen beter te onderwijzen, monitoren en ondersteunen. Hetzij individueel, een voorgedefinieerde groep of in klasverband.

Netsupport School helpt om aan de eisen en wensen van het moderne klaslokaal te voldoen. Netsupport School biedt de mogelijkheid studenten te onderwijzen, toezicht op hen te houden en met hen samen te werken waarbij de studenten toch hun volledige aandacht bij de les houden.

Alle functies van de software zijn standaard inbegrepen en hoeven niet extra aangekocht te worden, inclusief de naar klantwens in te stellen Toetsmodule, de speciale Technische Console, digitale hulpmiddelen voor het bijhouden van studentrevisies, hulpmiddelen om de les te plannen en de mogelijkheid voor docenten om studenten te belonen voor hun inzet.

Docenten en trainers kunnen ook alle activiteit op het scherm, het toetsenbord en de muis van studentenwerkstations vastleggen, zodat deze later beoordeeld of aan de klas getoond kan worden. Educatiebudgetten staan zijn vaak onder druk, maar NetSupport School helpt scholen, academies en trainingsinstituten om het rendement van de bestaande IT-infrastructuur te vergroten.

Deze nieuwste versie van NetSupport School biedt een oplossing voor de uitdagingen en vereisten van het moderne leslokaal. De software combineert monitoring van computers in het leslokaal met hulpmiddelen voor real-time presentatie en annotatie. Dit wordt verder aangevuld met een innovatieve, aangepaste toetsmodule, controle over het gebruik van internet, instant messenger en applicaties, geautomatiseerde lesplannen, printerbeheer, monitoring van gegevens en bureaubladbeveiliging.

Download vandaag nog de volledig werkende evaluatieversie voor 40 computers en ontdek welke voordelen NetSupport School u kan bieden.

Wat de pers zegt Terug naar boven

Scrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling ImageScrolling Image

"Zoek niet verder als u de perfecte netwerktraining- en onderwijstool zoekt want NetSupport School is een klasse apart. Neem een geavanceerd remote-control en netwerkondersteuningsproduct, voeg een scala aan training- en onderzoekgereedschap toe en u heeft NetSupport School (NSS)."
PC Pro raad NetSupport School aan
"NetSupport School, marktleidende software voor lesgeven en toezichthouden op trainingsruimtes, is de winnaar in het 'Best Educational Software (BESSIE)' awards van ComputEd Learning Center. NetSupport School is geprezen als beste productiviteitsoplossing voor docenten in de categorie 'Docent hulpmiddelen'"
BESSIE Award
"De NetSupportsoftware ondersteunt de onderwijsinstellingen bij de niet te stuiten digitalisering, die steeds meer toepassingen vinden in de leslokalen. De fabrikant Netsupport staat volledig open voor wensen uit het onderwijs, zodat de producten zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van het werkveld."
Surf diensten / SLB diensten
"Als hulpmiddel voor onderwijs en training in lokalen met computers in een netwerk heeft NetSupport School 8 vrijwel geen echte competitie. Het biedt een reeks uitstekende features waarmee het maken, uitrollen en afnemen van toetsen zeer eenvoudig wordt. Hier wordt de best beschikbare remote control nog eens aan toegevoegd."
PC Plus
Netsupport School levert tools om op effectieve wijze het werk van docenten en studiegeleiders te ondersteunen.
VIVES
"Als les- en trainingstool bevindt NSS zich in de jaloersmakende positie om weinig, tot geen, echte competitie te hebben. Het blinkt gewoon uit in haar gebied en de nieuwe functionaliteit is een kostbare toevoeging die een van de beste producten nog beter maakt."
NetworkComputing

Lees verder, Nieuw

 © 2011 LCS Systemen B.V. Site werkt het beste in een recente versie Microsoft Internet Explorer of Mozilla FireFox.